lauantai 5. joulukuuta 2020

Birgitta, pirullinen mimmi 😅

TĂ€nÀÀn kĂ€vin neljĂ€ttĂ€ kertaa Birgitan polulla. LempÀÀlĂ€n alueella kiertĂ€vĂ€n noin 50 km:n pituisen retkeilyreitin olen nyt tutkinut melko kattavasti ja tĂ€ytyy sanoa, ettĂ€ ei tuo Birgitta ole yhtÀÀn kiltti mimmi vaikka reitistö on todella hyvin merkitty ja reitillĂ€ on toinen toistaan hienompia laavuja ja nuotiopaikkoja.  



Polkujuoksijalle reitti tarjoaa teknisen leikkikentĂ€n josta kuitenkin on leikki kaukana. Juurakkoa,  kivikkoa ja melko suuriakin korkeuseroja on jopa minun makuuni liikaa. Jos edellĂ€ mainitut tekijĂ€t eivĂ€t haittaa, saa Birgitan poluilla tehtyĂ€ loistavan treenin.  Tuolla juokseminen vaatii tasapaino, ketteryyttĂ€, lihasvoimaa ja vahvoja keuhkoja 😅 TĂ€nÀÀn lisĂ€haasteen reitille toi loska, joka teki juurista todella liukkaita, eikĂ€ ilman pannuja tĂ€nÀÀn selvitty. Kuvat otettu SiisjĂ€rven ja SiisjĂ€rven kukkulan suunnilta. 




Lenkin pÀÀtteeksi nuotiolla paistetut pitsat oli arjen luksusta. Tuonne varmasti tulee mentyĂ€ juoksentelemaan uudelleenkin, koska polut tuolla ei juoksemalla kesken lopu. 



Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti