Alpit

Alpit

perjantai 2. tammikuuta 2015

Tawastia Trail Club

Pieni mainos tähän alkumetreille. Syksyllä perustin juoksukaverin kanssa Tawastia Trail Clubin tänne Hämeenlinnaan ja loin kotisivut. Porukalla ollaan käyty juoksemassa ja keskustellaan Facebookissa omana ryhmänä. 



Päivitellääs tätä :D Seura on ollut voimissaan jo kuusi vuotta ja toiminta jatkuu mukavalla pöhinnällä. Veikkaan, ettei yksikään Suomessa polkujuoksukisoissa käynyt ole voinut ollut huomaamatta meitä vihreitä miehiä ja naisia. Seuran vaatetus on jo vakiintunut näky kisoissa ja kyllä heimolaisia tulee mukavasti vastaan jo ihan peruslenkeilläkin. 
Keskiviikkoisin juostaan porukalla rauhallisia lenkkejä ja muita vakiintuineita tapahtumia ovat Mantereenvuorimaraton,  Mummarin ympärijuoksu, Aulanko 24/12 h, VarjoKöykkyri. Seura on myös tiivisti tekemässä kesäistä Buff Trail Tourin osakilpailua Aulanko Tower Trailia. 
Tawastia Trail Clubista on tullut itselle ja varmasti monelle muullekin jäsenelle todella tärkeä osa elämää ja me puhutaankin yleisesti polkuperheestä <3 On etuoikeus kuulua tähän porukkaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti