Alpit

Alpit

torstai 25. kesäkuuta 2015

Kisat tulossa.

Ylihuomenna lähden juoksemaan Vierumäelle.  Siellä järjestetään ensimmäistä kertaa Vierumäki Trail Marathon, joka on yksi Buff Trail Tour Finlandin osakilpailu.
Uskon, että päivästä tulee hauska. Tuttuja sinne lähtee kasapäin mukaan ja jännä kisa senkin puolesta, että järjestäjät ovat tuttuja poikia. Heillä on varmasti jännää ja työn täyteistä aikaa tällä hetkellä.
Valmistautuminen tähän kisaan on mennyt alta lipan.  Jos en aikaisempiin kisoihin ole liiemmin tankannut niin nyt oon ollut suorastaan nälkäkuurilla.  Jätin kaikki herkut pois ruokavaliosta neljä päivää sitten. Kaikki nopeita sokereita sisältävä on ollut kiellettyjen listalla. Väkisinkin vaikuttaa vireyteen kun aikaisemmin olin jatkuvassa sokerihumalassa. Ihmeen kivuttomasti olen herkut pystynyt kiertämään. Palan pannukakkua sallin tankkauksen piikkiin tänään. Syy tähän sokerilakkoon on vaan hillitön sokerin rohmuaminen nyt alkukesästä. Se riistäytyi täysin käsistä, joten oli aika kunnon ryhtiliikkeelle ja kurinpalautukselle. Maratonille lähden nyt hiilarivarastot lähes tyhjinä. Toivon, että rasva-aineenvaihdunta lähtee toimimaan kunnolla. Katsotaan nyt miten käy.  Varusteiden kanssa arvon vielä. En ole osannut päättää edes millä kengillä lähden liikkeelle. Uudet Inovin ultra racet vaatisi lisää totuttelua lyhyemmillä lenkeillä, koska ne eroavat täysin Salomonin kengistä. Pikkusen on pf ottanut Inoveilla juoksemista itseensä.

Ylimääräistä energiaa on imenyt lisäksi kotona meneillään oleva remontti. Kolme iltaa lätkin työvuoron jälkeen tapettia seinään. Rasittavaa pikkutarkkaa puuhaa.

Minkäänlaista aikatavoitetta ei tälle maratonille ole. Haluan lähteä juoksemaan fiiliksen mukaan. Haluan nauttia kisatunnelmasta ja tuttujen tapaamisesta. Pidän nyt juostavaa maratonia yhtenä hyvänä pitkänä lenkkiä ennen Yllästä. Siellä on kaiken oltava sitten kunnossa.

Eilen käytiin Tawastia Trail Clubin kanssa juoksemassa rauhallinen 9 kilsan lenkki Ahvenistolla. Olihan taas hauskaa jutustelua ja hienoa polkua juostavana. Uudet paidat päällä oli aika kiva edetä metsässä. Lenkin päätteeksi liottelin jalkoja kesäisen raikkaassa ( lue jääkylmässä) järvessä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti