Alpit

Alpit

torstai 18. kesäkuuta 2015

Höntsäillessä.

Tukholman maratonin jälkeen  ei treeneihin ole tullut rutiinia tai mitään säännönmukaisuutta. Juoksemassa oon käynyt muutaman hassun lenkin. Kisoja ei ole juurikaan kertynyt. Aikaa ei vaan ole löytynyt ja on ollut pakko antaa kunnon palautuminen kropalle. Heinäkuun alkuun päätin juosta satasen viikon, että saan kunnon treeniä vielä ennen Yllästä.
Uusi laji-innostus on tullut koettua maastopyörän hankkimisen myötä. Olen myyty, vaikka ensimmäisellä maastopyörälenkillä lensin näyttävän ilmalennon kun kaltevalla polulla pyörä luisti pois alta ja vedin ns. liinat kiinni. Onneksi ei mustelmia ja ruhjeita pahempaa vaurioita tullut. Muutaman pyöräily-juoksu-pyöräily yhdistelmätreenin olen tehnyt ja se tuntuu hyvältä kombinaatiolta. Pyöräillen maastossa, juoksua ja taas paluumatka pyörällä. Pyöräily selvästi palauttaa jalkoja juoksun jälkeen ja toimii jalkoja säästävänä peruskestävyystreeninä. Varusteiden vaihto ja pyöräilykamojen säilytys juoksun ajaksi vaatii vielä jotain ideaa. Hankin juoksuun soveltuvan pyöräasun,  jossa on takalistolle kevyt toppaus. Toistaiseksi olen ollut siihen asuun tyytyväinen. Pidemmille pyörälenkeille pitää hankkia sitten ne kunnon vaipat :)

Eilen juoksulenkin päätteeksi oli mahtava fiilis ajaa alas Hattelmalanharjua. Myöhään illalla kun aurinko laski ja metsä oli kostea ja hämärä. Linnutkin oli jo hiljeneet. Ainoa ääni oli oma hengitys ja pyörän ketjujen kolina kivikkoisella polulla.


Mahtava juttu tapahtui viikolla kun Tawastia Trail Clubin paidat saatiin valmiiksi ja jakoon. Seuran perustamisesta saakka olen haaveillut seuran omasta logosta ja paidasta ja nyt ne on valmiit. Hienot niistä tuli, kiitos seuran omalle suunnittelijalle. Mahtava lähteä Lahteen viikon päästä juostavaan Vierumäki Trail Maratoniin isolla porukalla edustamaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti