Alpit

Alpit

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Tawastia Trail Club ja polkujuoksun lyhyt oppimäärä.

Tawastia Trail Clubiin on nyt keväällä liittynyt monta uutta jäsentä ja siitä oon niin innoissani. Uusien jäsenten toiveesta lähdettiin porukalla juoksemaan ja vähän opettelemaan poluilla juoksua. Osa olikin jo käynyt juoksemassa poluilla, mutta tais mukana olla muutama ihan aloitteleva trailaajakin. Ahveniston rantaan saapui ilahduttavan suuri joukko.

Ennen juoksua yritin kertoa polkujuoksussa huomioitavista asioita ja miten se eroaa sileällä juoksusta. Kotona tajusin, että olin unohtanut mainita puolet suunnitellusta, mutta ehkä se ei haittaa kun tälle tapahtumalle on jatkoa tiedossa. Ihan iloista ja tyytyväisiä miestä ja naista sieltä metsästä takaisin palasi. Oli tosi kivaa ja jos sain yhdenkin innostumaan poluista niin hyvä.


Seuraavana päivänä oli vähän erilainen treeni tiedossa. Tavattiin muutaman Clubilaisen kanssa Aulangolla Karhuluolan rappusilla. Homman nimi oli juosta muutama sata porrasta ylös ja hölkäillä rinnettä alas. Näitä kierroksia jokainen juoksi 5, paitsi tais yksi juosta kuusi jos en väärin muista. Rankimmat nousut olivat ensimmäinen ja toinen. Kone yksi ylhäällä ja jalat meni ihan pölkyiksi. Onneks se alamäen hölkkä palautti koivet ja kolme viimeistä kierrosta ei hapottanut enää niin paljon. Toi on hyvä maksimitreeni,  jota pitäis nyt tahkota joka toinen viikko toukokuun loppuun saakka nyt ainakin. Hyvällä porukalla tämäkin treeni kulki helposti ja kuin huomaamatta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti