Alpit

Alpit

tiistai 24. helmikuuta 2015

Kiutaköngäs

Eilen illalla kaksi kelkkaa kävi vetämässä latua mökkirannasta järven ympäri ja metsään. Aamulla oli kiireen vilkkaa päästävä hiihtämään tuoretta latua. Sukset jalkaan ja menoksi... paitsi, että koko yön oli satanut uutta lunta. Voi rähmä. No ihan hyvin tuossa lähes umpihangessa suksi luisti, mutta sellainen reipas puolituntinen riitti aamulenkiksi.
Aamulla alkoi vaihteeksi flunssan oireet. Kurkku karheana ja pää kipeänä. Ja jotta valitus ei tähän loppuis niin toi hiton kantapääkipu on ottanut takapakkia. Taitaa hiihtäminenkin sitä rasittaa. Pitää kai hakea alkuviikosta toinen piikki.
Siinä valitukset tässä hehkutukset: Tänään käytiin Oulangan kansallispuistossa. Luontokeskuksella oli talvirieha, jossa oli lapsille ohjelmaa mm. poroajelua ja lumikenkäkävelyä. Käytiin ihastelemassa Kiutakönkään jylhiä maisemia. Isoimmat kuohut oli jään ja lumen peitossa,  mutta silti paikka oli näkemisen arvoinen. Muutaman mäen nousin ihan kävellen ja sain esimakua siitä, millaisesta kisasta Nuts Karhunkierroksessa on kyse. Valtavaaralle on vielä päästävä tän loman aikana niin sitten oon enemmän kuin tyytyväinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti